Drömmen...

Jag drömde för övrigt att han ångrade sig, att han ville ha mig och att han sa att han älskade mig. Pissdröm, jag kände mig så lycklig...

Wearing my heart on my sleeve

Vaknade imorse och kände mig väldigt off, ville inte göra nåt, inte ens ligga kvar i sängen. Hade verkligen inte lust med nånting, och förstod inte varför. Nu vet jag - jag håller på att gå sönder än en gång. Mitt hjärta sitter utanpå huden och jag förstår inte hur jag kan andas. Vill bara bryta ihop, skrika till dig att jag älskar dig och att du gör ett misstag. Det gör så ont, jag kommer aldrig få chansen att kalla dig min. Mitt hjärta är i tusen bitar och jag är verkligen inte bra på pussel.

Skjuter upp på allt

Har inte ringt om skulderna än... Och idag orkar jag verkligen inte! Känner mig så off idag, och så har jag en tårta att göra tills imorgon så det är rätt mycket att göra där med. Jobb inatt. Noll inspiration till nånting, alls. Men det blir väl bra i slutändan hoppas jag.

"Jag vet bara inte hur en fortsatt relation skulle kunna se ut", vad fan betyder det?

Det där med skulder

De blev till av en depression, skulle man väl kunna säga. För ungefär fyra år sen kan jag tänka mig att det började, jag fick ingen som helst hjälp och nu sitter jag här... Med en jäkla massa skulder och i en våningssäng hos min farsa som helt saknar ambitioner här i livet. För lägenhet kan jag ju inte få, varken med ostabil månadsinkomst eller skulder. Återkommer imorgon, ska ringa runt och be om papper på exakta summor på skulderna, samt var de kommer ifrån.

In debt

Och nu till ännu en del av mitt liv inte många vet om: Mina skulder. Sitter med papprena framför mig nu. Det är brev från kanske fem inkassobolag, samt Kronofogden. Fattar i princip ingenting. Någonting om 31 700 kronor, men det kanske är mer? Jag tror jag hamnar på det dubbla, allt som allt. Började betala förra månaden, imorgon ska jag göra mig av med två skulder helt och hållet. Bästa känslan någonsin. Återkommer med detaljer imorgon eller senare ikväll.

As.

Okej, över 36 timmar har gått. Inte ett ord. Jag skulle aldrig kunna lita på honom igen, inte för att jag tror att jag någonsin kommer ha någon vidare kontakt med honom igen... Det känns ju bra, att älska någon och behandlas som luft.

Ett dygn

... och fortfarande inget svar. Jag blir så oerhört ledsen och besviken. Här sitter man och blottar varenda känsla man haft det senaste halvåret men får ingenting för det. Hur kan jag vara värd så jävla lite helt plötsligt?
Det spelar ingen roll hur deprimerad och stressad du är, jag är inte värd mindre respekt för det.

Han igen

Så, jag skrev ju det där långa, långa meddelandet till honom förut. Jag fick nästan med allt jag behövde få sagt. Meddelandet (eller ska jag skriva romanen?) skickades på Facebook, och som ni kanske vet så syns det när man är inloggad, och även när man läst meddelanden. Och, jodå. Jag hoppade in en snabbis några timmar efteråt (har lagt ner fb egentligen nu ett tag för att slippa se hans namn och den ångest det tillför), och självklart har han läst det. Eller iallafall varit inne på konversationen, det var så långt att han kanske, tio timmar senare, fortfarande håller på att läsa det? När jag var inne så stod det att han varit aktiv för fem minuter sedan. Men har jag fått svar? Icke.
Jag tvivlar starkt på att jag kommer få något svar (det vore inte första gången), och vet inte riktigt hur jag ställer mig till det. Å ena sidan känns det väldigt respektlöst, när någon lägger tid på att skriva ner alla förklaringar och till och med nämna att man älskar personen, borde man väl förtjäna något som helst gensvar? Någon kommentar på att den här personen faktiskt mått så dåligt som hen nu beskriver, är det för mycket begärt?
Å andra sidan så vet jag inte om jag vill ha nåt svar. För hur reagerade han? Han kan ju lika gärna tycka att jag är ett psycho som inte fattar. Eller så är han bara helt sjukt jävla känslokall. Either way, så vill jag nog inte lägga så mycket energi på någon som uppenbarligen inte bryr sig ett dyft om mig.
Men det är så svårt.

Men...

... det värsta är nog inte att förlora den man älskar, eller den där efterabort-ångesten som kan kännas av lite än idag. Det värsta är att mina två närmsta vänner, i princip de enda jag umgåtts med sen jag flyttade tillbaka hit, flyttar snart. Den första om tre veckor, den andra i höst. Vad fan ska jag göra då? Vem ska jag umgås med, prata med? Jag känner bara mina kollegor här.
Exakt vad är grejen med mitt liv?? Det känns ju rätt löjligt liksom.

Lilla vän

I lördags var du färdigbakad, och hade jag gjort annorlunda hade jag kanske suttit här med dig på min arm. En liten, liten groda helt och hållet beroende av mig i 18 år. Herregud, vilken konstig känsla. Hur skulle jag kunna ta hand om dig, helt själv, utan jobb, utbildning, boende? Jag vet att de där sakerna inte spelat någon roll när du väl kom om jag valt så, men jag ångrar inte mitt val. Det var bäst så här, jag hade aldrig kunnat vara bra för dig. Jag kan ju inte ens vara bra för mig själv!
Jag lät dig flyga och jag hoppas att det är bra väder vart du än är.

-

Det är skrivet, det är skickat och jag sitter och skakar. Måste ut på balkongen och ta några cigg, jag går snart sönder. Igen.

Du.

Jag tänker skriva till dig nu, om allt jag känner, allt jag kände. Om allt jag önskar att jag gjort annorlunda. Jag tänker skriva till dig att jag ville ge din son syskon, vara hans styvmamma, vara ditt livs kärlek. Att jag ville ge dig allt, och mer därtill. Berätta för dig att jag aldrig någonsin velat såra dig, att jag tvärtom älskat dig sedan första dagen. Att jag är så tacksam för att du är du. Att jag är så tacksam för att du fanns  Att du gjort mig så lycklig, hur jag önskar att jag fått chansen att göra dig lycklig. Hur rädslan att förlora dig paralyserade mig, och just därför förlorade jag dig.
 Jag tänker berätta för dig att jag saknar dig mer än jag visste var möjligt, hur det känns som att jag tappat en del av mig med dig. Och jag kommer berätta för dig att jag aldrig kommer sluta älska dig.

Förlorad

Jag förlorade honom. Den bästa, vackraste och finaste person jag någonsin träffat. Jag älskar honom med hela mitt hjärta men jag sabbade allt och nu är det för sent. Mannen jag kan se mig älska hela mitt liv, skaffa familj med och göra allt för. Kunde varit det bästa i mitt liv, och nu är det borta. Vad gör jag nu?

RSS 2.0